Martine

Het begint met passie, je komt verder door professionalisering en blijft op hoog niveau door kwaliteit!

Martine Buijsen

Samen met Lotte, Marloes en Bernadette ben ik LOB+. Maar wie ben ik?

Een zinvolle en betekenisvolle daginvulling draagt wezenlijk bij aan iemands levensgeluk. Heel belangrijk dus om een plek te vinden die bij je past! Sinds mijn afstuderen als studie- en beroepskeuzeadviseur ben ik daarom gemotiveerd en gepassioneerd bezig met het thema ‘mens & arbeid’. Ik ben begonnen als jobcoach bij Start Kans (nu USG Restart) in Eindhoven. Het was mooi om daar belangrijke stappen in iemands leven te mogen begeleiden. Ook leerde ik er ondernemen, de boer opgaan, iets waar ik nu als ondernemer nog veel profijt van heb.

In 2007 maakte ik de overstap naar het onderwijs. Nu waren het geen volwassenen die ik begeleidde, maar leerlingen van havo-vwo die hun voorkeur vaak nog moesten ontdekken. Ik volgde de opleiding ‘De decaan als loopbaancoach’ (post-hbo) bij Rupert Spijkerman, expert op het gebied van LOB. Daarna ging ik - ook vanuit de VO-Raad – meerdere scholen en decanen begeleiden bij het professionaliseren van LOB.

Toen Rupert Spijkerman mij in 2014 vroeg het stokje van hem over te nemen bij het verzorgen van de opleiding ‘De decaan als loopbaancoach’, ontstond mijn bedrijf LOB123, een CRKBO-erkende onderwijsinstelling. Ik geef daarnaast trainingen voor VvSL (landelijke decanenvereniging) en begeleid scholen en decanen. De connectie met de dagelijkse praktijk en het contact met de jongeren is ook gewaarborgd. Daarnaast werk ik anderhalve dag in de week als decaan havo/vwo op scholengemeenschap WereDi in Valkenswaard.

Mijn plus voor LOB+:

  • expert LOB, borging van de kwaliteit van ons aanbod
  • eigenaar LOB123, CRKBO erkende onderwijsinstelling
  • kennisprofessional NOLOC
  • jarenlange ervaring als coach, trainer, docent
  • landelijk netwerk, o.a. korte lijnen met de landelijke decanenvereniging
  • ambassadeur en adviseur LOB bij de VO-Raad
  • afgestudeerd studie- en beroepskeuzeadviseur met focus op trajectbegeleiding van kwetsbare doelgroepen.

 

 

Contact

LOB+

06 53 55 78 10

info@lobplus.nl
Maasdijk 13

5366 AA Megen

Navigatie

Menu
Alle rechten voorbehouden
Login