Bernadette

Elkaar voeden met relevante kennis biedt de meeste kans op succes!

Bernadette Bartelings

Samen met Lotte, Marloes en Martine ben ik LOB +. Maar wie ben ik?

Een van mijn grote hobby’s is koken. Ik ben altijd op zoek naar de beste recepten voor een menu dat past bij het gezelschap dat op bezoek komt. Ook in mijn werk gaat het om de combinatie van ingrediënten die optimaal aansluiten bij de behoeften van jongeren. Want jongeren op weg helpen naar de toekomst die zij zelf voor ogen hebben, daar ben ik al heel lang mee bezig.

Ik heb een zeer gevarieerde loopbaan achter de rug als docent, ontwikkelaar en leidinggevende in het onderwijs. De laatste 12 jaar was ik werkzaam op een vso-school en heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding van kwetsbare jongeren. Daartoe volgde ik o.a. de masteropleiding Mediërend leren, de opleiding Loopbaancoach (post-hbo) en diverse aanvullende trainingen en cursussen. Ook vervulde ik coördinerende en organiserende rollen in regionale LOB-activiteiten. Dat smaakte naar meer, dus nu ben ik regio-coördinator vso/pro in RMC-regio 37, druk bezig met het voorkomen van voortijdige (school)uitval.

Al die activiteiten gaven me zoveel energie en inspiratie dat ik ook anderen graag een kijkje in de LOB-keuken geef. Samen met mijn collega’s van LOB+ werk ik via training en advies aan een effectieve begeleiding van jongeren.

Mijn plus voor LOB+:

  • jarenlange ervaring in begeleiding kwetsbare jongeren;
  • jarenlange ervaring als docent, trainer, coach LOB;
  • expert in ontwikkeling en implementatie LOB in het onderwijs;
  • inhoudelijke kennis van onderwijs aan doelgroepen vso, pro en entree;
  • groot netwerk in onderwijs en arbeidsmarkt.

Samen eten is belangrijk, dan ontstaan de mooiste gesprekken.

Contact

LOB+

06 53 55 78 10

info@lobplus.nl
Maasdijk 13

5366 AA Megen

Navigatie

Menu
Alle rechten voorbehouden
Login